La consulta dels diaris ens permet identificar diverssos accidents al llarg dels darrers cent anys dels Llevat.
Per exemple, sabem que un autobús de la Companyia General d’Autobusos que efectuava el servei a la línia B («Sans -Sant Martín») va atropellar la Sra. Pilar Llevat Barri el 15 de novembre de 1926. Tenint en compte que l’any 1926 només circulaven per Barcelona uns pocs autobusos, que a més a penes superaven els 40 km. per hora, resulta difícil d’imaginar l’autobús donant-se a la fuga per la Gran Via adoquinada.
Pilar Llevat Barri era la menor de cinc germans, i havia nascut a Reus el 1873. Va casar-se al Santuari de Misericòrdia l’any 1904, amb un contractista d’obres públiques –en Josep Capdevila-, alternant la seva vida entre Reus i Barcelona.
El seu germà, l’Antón, que era viatjant, va fundar la branca Llevat d’Arenys de Mar.
Segons la premsa de primer del mes d’octubre de 1929, un gos de Reus va voler acabar amb un dels dos darrers barons Llevat de Riudecols, en Josep Oriol Llevat (nat el 1898). Era Llevat de segon cognom, ja que era fill de la Carme Llevat Mestre. Els Llevat de Riudecols no tingueren descendència masculina i la poca que tingueren sembla que no agradava als gossos.
L’any següent, el 6 d’agost de 1930, una bicicleta va atropellar a la Plaça de Catalunya de Reus na Serafina Anguera Llevat, quan ja tenia 80 anys. Era la petita de les tres germanes i havia nascut quan la seva mare ja tenia 42 anys. El seu pare, Vicenç Anguera, treballava al Mas del Dr.Josep Batlle, a l’Albiol, anomenat El Mas Blanc. Per l’edat devia quedar ben malferida.
El 15 de febrer del 1958 una moto va atropellar a en José Siré Llevat a la “Avda. De José Antonio” de Barcelona. En Josep Siré (Ciré de naixement) Llevat era de Castellvell i de 1905, el gran d’una família de quatre germans dels que varen sobreviure tres. Era d’una branca Llevat de Castellvell que hi va establir-se cap el 1825 i que era totalment independent de totes les altres que han arribat als nostres dies.
Act. 27-12-2016